Anmälan

Länk till anmälningsformuläret hittar du nedanför anmälningsvillkoren.

VECKA 25 OCH 26 ÄR NU FULLTECKNADE.

Anmälningsvillkor 2024

Lägeravgiften på  1795 kr skall vara Snättringe SK tillhanda senast sju dagar efter att lägeranmälan gjorts, annars riskerar du förlora anmäld plats. Betalning kan ske enligt följande:

  • Med Swish till nummer 123 – 397 07 46 (Snättringe SK Wild Camp). Ange i meddelandet namn på barnet och vilken vecka det gäller
  • Med betalning till plusgiro 88259-7 (Snättringe SK Wild Camp).  Ange även här namn på barnet och vecka.

Hela lägeravgiften skall betalas på en gång och gör det helst direkt så att du inte missar det! Glöm inte att skriva namn, missar du det finns det risk att vi inte vet vem betalningen avser.

Antalet platser är begränsade och anmälan är bindande. I avgiften ingår aktiviteter, hemlagad lunch, två mellanmål, ledare, eventuella transporter samt olycksfallsförsäkring.

Anmälan skall göras av deltagares målsman, som genom anmälan godkänner att anmäld deltagare:
– medverkar i samtliga lägeraktiviteter,
– vid behov får transporteras i fordon i lägrets regi,
– kan komma att synas på bilder och/eller i andra medier vars rättigheter tillhör lägret .Ni kan meddela om ni önskar att bilder på ert barn inte publiceras offentligt.

Vi behandlar dina och deltagarnas personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och enligt Snättringe SK:s integritetspolicy. Personuppgifterna raderas i september 2024, med undantag för e-postadressen som sparas i ett år för att kunna informera om anmälan kommande år. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns på snattringesk.se/integritetspolicy.

Anmälan är giltig endast när anmälningsavgiften har mottagits. Vi skickar ingen bekräftelse när betalning har inkommit utan har du betalat och inte hör något annat så är er anmälan registrerad.

Information

Mer information kring lägerveckan skickas ut till alla deltagare 1 vecka innan lägerstart. Där ingår information om allt praktiskt. Välkomna!

Återbetalning och sjukdom

Anmälningsavgiften återbetalas generellt inte. Avgiften återbetalas inte pga ändrade semesterplaner.

Sjukdom och skada: Vid sjukdom/skada, stärkt av läkarintyg eller motsvarande, återbetalas 1500 kr av anmälningsavgiften om uppgiften inkommer senast torsdagen innan lägerstart. Vid skada under pågående lägervecka hänvisas i första hand till olycksfallsförsäkring.

Inställt läger: Snättringe SK förbehåller sig rätten att ställa in lägret. Det ska mycket till för att det ska ske men om vi mot förmodan tvingas ställa in den lägervecka ni bokat återbetalas 1750 kr av anmälningsavgiften (vi tar en mindre administrativ avgift för att täcka våra utgifter). Ni får då besked senast två veckor innan lägerstart. 


Anmälan till Huddinge Wild Camp 2024

Anmälan kommer i år likt tidigare att ske genom två steg för att säkerställa en rättvis anmälningsprocess. 

  1. När anmälan öppnar, så släpper vi upp för bokning av samtliga platser. Du fyller då i ett enklare formulär med följande uppgifter:
    1. Din (förälderns) e-postadress
    2. Val av lägervecka
    3. Antal platser (max 3 platser per bokning)Om du vill boka platser till två olika veckor krävs två olika anmälningar
  2. Ni får en länk av oss max 48 timmar efter genomförd anmälan, där ni i lugn och ro fyller i personuppgifter och alla detaljer kring anmälan. Ni får då tre dagar på er att fylla i samtliga uppgifter.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN I NYTT FÖNSTER, ELLER ANVÄND RUTAN NEDANFÖR!