Anmälan

Vad roligt att ni vill anmäla er till Huddinge Wild Camp 2021!

(Anmälningsformuläret hittar ni nedanför villkoren)

Anmälningsvillkor

Lägeravgiften på 1595 kr (eller rabatterat pris) skall vara Snättringe SK tillhanda senast sju dagar efter att lägeranmälan gjorts, annars riskerar du förlora anmäld plats. Betalning kan ske enligt följande:

  • Med Swish till nummer 123 – 397 07 46 (Snättringe SK Wild Camp). Ange i meddelandet namn på barnet och vilken vecka det gäller
  • Med betalning till plusgiro 88259-7 (Snättringe SK Wild Camp) OBS nytt plusgiro till i år! Ange även här namn på barnet och vecka.

Hela lägeravgiften skall betalas på en gång och gör det helst direkt så att du inte missar det! Glöm inte att skriva namn, missar du det finns det risk att vi inte vet vem betalningen avser.

Antalet platser är begränsade och anmälan är bindande. I avgiften ingår aktiviteter, hemlagad lunch, två mellanmål, ledare, eventuella transporter samt olycksfallsförsäkring.

Anmälan skall göras av deltagares målsman, som genom anmälan godkänner att anmäld deltagare:
– medverkar i samtliga lägeraktiviteter,
– får transporteras i fordon i lägrets regi,
– kan komma att synas på bilder och/eller i andra medier vars rättigheter tillhör lägret

Vi behandlar dina och deltagarnas personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och enligt Snättringe SK:s integritetspolicy. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns på snattringesk.se/integritetspolicy

Anmälan är giltig endast när anmälningsavgiften har mottagits. Vi skickar ingen bekräftelse när betalning har inkommit utan har du betalat och inte hör något annat så är er anmälan registrerad.

Information

Mer information kring lägerveckan skickas ut till alla deltagare 1-2 veckor innan lägerstart. Där ingår information om allt praktiskt. Välkomna!

Återbetalning och sjukdom

Anmälningsavgiften återbetalas generellt inte. Avgiften återbetalas inte pga ändrade semesterplaner.

Covid-19: Om barnet påvisar ett positivt covid-19-test inför veckan (senast söndag kväll) återbetalas 1300 kr av anmälningsavgiften. Om en medlem i samma hushåll påvisar ett positivt test vilket medför karantän under lägerveckan gäller samma regler, dvs återbetalning á 1300 kr. Om lägret är påbörjat återbetalas inte anmälningsavgiften.

Ingen återbetalning sker vid krav på karantän på grund av inresa från annat land.

Om nya direktiv från Folkhälsomyndigheten inkommer kan dessa återbetalningsvillkor komma att ändras.

Övrig sjukdom: Vid sjukdom/skada, stärkt av läkarintyg eller annat intyg, återbetalas 1300 kr av anmälningsavgiften om uppgiften inkommer senast torsdagen innan lägerstart.

Inställt läger: Vi kommer att göra vårt yttersta för att genomföra Huddinge Wild Camp på ett säkert sätt enligt plan. Om vi mot förmodan tvingas ställa in den lägervecka ni bokat återbetalas 1500 kr av anmälningsavgiften (vi tar en mindre administrativ avgift för att täcka våra utgifter). Ni får då besked senast två veckor innan lägerstart.

Vid avbokning vid sjukdom, av plats med rabatterat pris återbetalas det inbetalda beloppet minus en administrationsavgift på 100 kr. I övrigt gäller samma villkor som ovan.

I den rådande situationen förstår vi att man kan känna oro för vad som händer om Huddinge Wild Camp blir inställt pga covid-19. Vi genomförde lägret 2020 under då rådande omständigheter på ett säkert sätt och vi är övertygade om att vi klarar av det igen. Säkerheten för våra deltagare och vår personal är alltid av högsta prioritet, oavsett virussituation. Sedan starten 2013 har vi haft en kris- och beredskapsplan som skall följas. Vi hoppas kunna genomföra lägret enligt plan men skulle myndigheter och/eller Huddinge Kommun rekommendera att ställa in lägret kommer vi att följa rekommendationen.


Anmälan till Huddinge Wild Camp 2021