Anmälan

Vad roligt att ni vill anmäla er till Huddinge Wild Camp 2022!

(Anmälningsformuläret hittar ni nedanför villkoren)

Anmälningsvillkor

Lägeravgiften på 1695 kr (eller rabatterat pris) skall vara Snättringe SK tillhanda senast sju dagar efter att lägeranmälan gjorts, annars riskerar du förlora anmäld plats. Betalning kan ske enligt följande:

 • Med Swish till nummer 123 – 397 07 46 (Snättringe SK Wild Camp). Ange i meddelandet namn på barnet och vilken vecka det gäller
 • Med betalning till plusgiro 88259-7 (Snättringe SK Wild Camp).  Ange även här namn på barnet och vecka.

Hela lägeravgiften skall betalas på en gång och gör det helst direkt så att du inte missar det! Glöm inte att skriva namn, missar du det finns det risk att vi inte vet vem betalningen avser.

Antalet platser är begränsade och anmälan är bindande. I avgiften ingår aktiviteter, hemlagad lunch, två mellanmål, ledare, eventuella transporter samt olycksfallsförsäkring.

Anmälan skall göras av deltagares målsman, som genom anmälan godkänner att anmäld deltagare:
– medverkar i samtliga lägeraktiviteter,
– vid behov får transporteras i fordon i lägrets regi,
– kan komma att synas på bilder och/eller i andra medier vars rättigheter tillhör lägret (ni kan meddela om ni önskar att bilder på ert barn inte publiceras offentligt)

Vi behandlar dina och deltagarnas personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och enligt Snättringe SK:s integritetspolicy. Personuppgifterna raderas i september 2022, med undantag för e-postadressen som sparas i ett år för att kunna informera om anmälan kommande år. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns på snattringesk.se/integritetspolicy. 

Anmälan är giltig endast när anmälningsavgiften har mottagits. Vi skickar ingen bekräftelse när betalning har inkommit utan har du betalat och inte hör något annat så är er anmälan registrerad.

Information

Mer information kring lägerveckan skickas ut till alla deltagare 1-2 veckor innan lägerstart. Där ingår information om allt praktiskt. Välkomna!

Återbetalning och sjukdom

Anmälningsavgiften återbetalas generellt inte. Avgiften återbetalas inte pga ändrade semesterplaner.

Sjukdom och skada: Vid sjukdom/skada, stärkt av läkarintyg eller annat intyg, återbetalas 1400 kr av anmälningsavgiften om uppgiften inkommer senast torsdagen innan lägerstart.

Covid-19: Eftersom covid-19 inte längre klassas som samhällsfarlig så påverkar inte detta just nu anmälningsvillkoren. Däremot förutsätter vi förstås att barnet (och ledare) stannar hemma om hen är sjuk. Om nya direktiv från Folkhälsomyndigheten inkommer kan dessa återbetalningsvillkor komma att ändras.

Inställt läger: Vi ser ingen risk i dagsläget för att tvingas ställa in lägret. Om vi mot förmodan tvingas ställa in den lägervecka ni bokat återbetalas 1600 kr av anmälningsavgiften (vi tar en mindre administrativ avgift för att täcka våra utgifter). Ni får då besked senast två veckor innan lägerstart.

 


Anmälan till Huddinge Wild Camp 2022

 

Anmälan kommer i år att ske genom två steg för att säkerställa en rättvis anmälningsprocess:

 1. När anmälan öppnar, så släpper vi upp för bokning av samtliga platser. Du fyller då i ett enklare formulär med följande uppgifter:
  1. Din (förälderns) e-postadress
  2. Val av lägervecka
  3. Antal platser (max 3 platser per bokning)

   Om du vill boka platser till två olika veckor krävs två olika anmälningar

 2. Ni får en länk av oss senare under kvällen eller på tisdagen, där ni i lugn och ro fyller i personuppgifter och alla detaljer kring anmälan. Ni får då tre dagar på er att fylla i samtliga uppgifter.

Notera att anmälan är bindande redan i steg 1, alltså i den enklare anmälan. Ev missbruk beivras.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLNINGSFORMULÄRET